zondag 25 januari 2009

klusweekend 4 - 24 en 25 januari

We begonnen het weekend op zaterdag met een hele lange to do lijst, maar dankzij onze medeslopers hebben we bijna alle puntjes af kunnen ronden! Adri en Simon hebben op het dak de 2 meter hoge schoorsteen steen voor steen afgebroken. Dat was nog een hele klus, mede omdat de schoorsteen zo instabiel is, maar het verliep vlekkeloos!

Willemijn en Fabian waren voor een groot deel bezig met de 4e en 5e tot de nok gevulde boedelbak met hout weg te brengen naar de stort. Pepijn en Stijn hebben de rachels van het plafond op de 2e verwijderd. En alle anderen zijn druk geweest met allerlei andere klussen, van het huis nog verder strippen, afval verzamelen en inladen.

Op zondag hebben we met hulp van Kamiel, Miguel en Susan onder andere het sanitair verwijderd, rachels ontdaan van de vele honderden spijkertjes en de laatste stukjes muur verwijderd.



Er zijn nog een paar klusjes die gedaan moeten; de 2e schoorsteen afbreken en naar beneden halen, puin in een (nieuw te plaatsen; de 5e alweer) container en op de begane grond de rachels ontdoen van spijkertjes. En dan zal het echt klaar zijn voor de aannemer!

Adri&Antoinette, Willemijn&Fabian, Leendert&Inge, Simon, Rafke&Stijn en Pepijn, Kamiel, Miguel&Susanne: dankjulliewel voor jullie harde werk! Super dat jullie ons (weer) geholpen hebben. En we vonden het vooral ook heel gezellig!
OmAns&opa Gerit, Leon&WiNda en Senno&Reza, Tristan heeft zich heerlijk vermaakt met jullie. Dank voor het oppassen!

Geen opmerkingen: